بی ام دبلیو؛ اسپرت هیبریدی
این طرحی است از خودروی اسپرت مارک بی ام دبلیو که در سال 2014 میلادی به بازار میآید. خودروهای هیبریدی نمایانگر یکی از جدی ترین روش های استفاده از انرژیهای جایگزین هستند. خودروی اسپرت مارک بی ام دبلیو برقی است و برای شارژ باتری از یک موتور درون سوز استفاده میکند. مزایای این خودروها، کوچک شدن اندازه موتور، کاهش مصرف سوخت و کاهش آلاینده های محیط زیست است.
اپل؛ خودروی الکتریکی
مصرف انرژی این خودروی مارک اپل چنان ناچیز است که برای صد کیلومترمسافت تنها به پرداخت یک یورو نیاز است. سرعت این خودروی آزمایشی به 120 کیلومتر در ساعت میرسد و دو سرنشین پشت سر هم در آن جا میگیرند. گرچه کمپانی اپل هنوز تصمیم به فروش این نوع ماشین نگرفته است، ولی اعلام کرده که قادر به تولید آن با قیمت بسیار پایین است. این کمپانی، نمونه دیگری از این ماشین ساخته که حداکثر سرعت آن 45 کیلومتر در ساعت بوده و برای استفاده توسط جوانان 16 سال به بالا مناسب است.
اف 125؛ خودروی آینده مرسدس بنز
گرچه هیدروژن یکی از پاک ترین سوخت های موجود محسوب می شود، اما هیدرولیز آب و به دست آوردن هیدروژن خالص هزینه های زیادی میطلبد. شاید به همین دلیل است که استفاده از هیدروژن برای بسیاری از کمپانی هایی خودروسازی، هنوز در مرحله تحقیق و پژوهش است. تولید خودروی "اف " 125 مرسدس بنز برای سال 2025 میلادی در نظر گرفته شدهاست. این ماشین به راننده سلام کرده، او را در جریان وضعیت جاده ها گذاشته و پیشبینی هوا را به اطلاع او میرساند.
آئودی؛ مدلی برای کلان شهر
گرچه طول این ماشین 3 متر و 20 سانتیمتر است ولی وزن آن کمتر از 500 کیلو میباشد. در این ماشین دو موتور برقی و باتریهایی با وزن بسیار کم نصب شدهاست. خودروی تمام برقی به عنوان یکی از چشم اندازهای صنعت خودروسازی مطرح است. این خودروها از باتری های الکتروشیمیایی به عنوان منبع قدرت استفاده میکنند و در نتیجه آلودگی زیست محیطی آنها تقریباً صفر است. از مهم ترین مشکلات این خودروها، کم بودن مقدار انرژی انباشته در آنها است که میتوان به حل آن با توجه به پیشرفت در تکنولوژی باتری امیدواربود. سرعت مدل آئودی برای کلان شهرها به100 کیلومتر د ر ساعت رسد.
اپل بیدستگیره
خودروی برقی اپل مدل (Flextreme GT/E) حدود 60 کیلومتر با باتری حرکت خواهد کرد. پس از آن موتور بنزینی این خودرو به صورت اتوماتیک روشن میشود. در این ماشین به جای دستگیره با سنسور باز میشود.
بی ام دبلیو؛ مدلی با وزن کم
گرچه این خودرو مارک بی ام دبلیو به نام (i3) چهار متر طول دارد، ولی وزن آن کمتر از 1300 کیلو و حدود 300 کیلو کمتر از خودروهای معمولی است. بدنه بیرونی آن از آلومینیم ساخته شده و پوشش داخلی آن از فیبر کربن است. این خودرو در سال 2013 به بازار خواهد آمد.
فولکس واگن؛ خودروی هیبرید
باتری خودروی هیبرید فولکس واگن مدل (Studie XL1) با برق شارژ میشود. باک این خودرو جای 10 لیتر بنزین داشته و به کمتر از یک لیتر بنزین برای 100 کیلومتر نیاز دارد. اگر باک اتومبیل پر و باتری آن شارژ باشد، مدل هیبرید فولکس واگن میتواند تا 550 کیلومتر را پشت سر گذارد و تقریبا 35 کلیومتر این مسافت را با انرژی برقی بپیماید. کمپانی فولکس واگن از سال 2013 این خودرو را به بازار روانه میکند.
پورشه؛ سوپر خودروی هیبریدی
خودروی اسپرت مارک پورشه مدل (918 Spyder) در نوع خود بینظیر است. این سوپر خودروی هیبریدی از یک موتور ترکیبی گازوئیلی- برقی به قدرت 767 اسببخار برای حرکت استفاده میکند. فیبر کربن بدنه آن را تقویت کرده و انحناء عضلانی و آیرودینامیک این خودرو شاهکار ماشینسازی به شمار میرود. در کنار راننده و به جای صندلی شاگرد، یک سیستم هرزگرد برای ذخیرهسازی انرژی نصب شده است. این چرخ هرزگرد انرژی جمعآوری شده در زمان ترمز را ذخیره میکند. با استفاده از دو موتور الکتریکی 102 اسببخار، این انرژی قابل استفاده خواهد بود و در هنگام نیاز، شتابی انفجاری را برای خودرو تامین میکند.